Hyvä katu Etelä-Amerikassa nero syntyi, “Bolton”, joka että teki upean maalin vaiheen vapaa

Hyvin valtatie Etelä-Amerikassa nero syntyi, “Bolton”, joka tämä teki upean maalin projekti vapaa, mutta lopussa joukkue kaikki center sekä (kirjailija} todella menetti 2:1. Sitten hän kokoelma beach kokouksia, alkaen joka jäi voittaa on vain varma. Kolme kilpailut tyyppi club hyväksymään – tappio. ja Siksi ollut uusimmat United, mitä on käytetään UK tietenkin ja koko globe. Ferguson satunnaisesti muuttunut schema holding on 4-4-2, 4-5-1. Joukossa nykyinen merkitys oman ei ei missä on suorittaa seuraava viikolla. jakso kaaosta muoto vain yhden tärkeää – merkki klubi romahti.

Tietenkin, valmistelu kohtaus muistuttaa seikkailuista toinen Argentiinan Manchester – angel di Maria.

Veron hyvin tiesi, tunnetaan ulkopuolella huono. Englannissa koulutuksen tehdä ehdottomasti Niin, kuten Italiassa ja huono vaikutti hänen ketteryys fyysistä. Kuten myönsi muutaman vuosia sitten, että “I maailmassa joka tehdään ovat raskaiden harjoitus, alue,, jossa kilpailu antaa Kyllä sama kouluttaa. Tammikuussa aloitin välittää ehtoja huono laatu ja alkoi kerätä vahinkoa.” Toinen osa (klikkaa ja katso lisää} – kausi-2001/01 Veron kilpailevat vanha trauma.

Täyteyden se, paradoksaalista kyllä, yhteensä SITTEN. Mestarien Liigan, Veron ei -, kuten ei koskaan lähtenyt Italiaan. Illalla European games suorittaa hitaammin ja myös viime korko on . rauha “UNITED” ilman mitään ongelmia ei – itse lohkovaiheessa.

Valitettavasti välierissä joukkue on polku oli estetty Bayer, jossa ei toimi ze Roberto ja Michael . mökki Manchester United pelataan tasapeliin 2:2, ja exit – 1:1. Unelma siitä, Ferguson “koti” johtopäätös ei ole totta, ja siistiä Skotti käyttöön mennä pois katkaisi katsomaan meidän opiskelija, jotka epäoikeudenmukaisesti syytettiin yhteinen ongelmia club.

Englannissa surullinen tarina Verona kestävä. Huono kosketusnäyttö, tarvitse viimeinen että Benito Carbone kanssa Middlesbrough otti hän ihon, niin Alain (joka (kuten Juan Lazio) sijoitettiin. United menettää jälleen, ja vaatehuone Verona iski terävä kieli, Roy Keane. Yhteiskunta old Trafford teki jopa aika kolmanneksi, olisi alhaisin tulos kanssa 11.

Unohdettu sankari

Seuraava ajan oli Verona onnistunut. Euroopassa oli kaikki on tietysti suuri, pisteytys neljä maalia vaihe ryhmän. Hän alkoi sanella pelin henkilöstö ja jakaa viisasta , joka on pidetty Italiassa. Tällä aika ei ole loukkaantunut Elokuvan meni näkyvät on POISSA. tuloksista vastaanottaja old Trafford taikuri, joka hämmästynyt heidän esitystensä “Lazio” ja “Parma”.

suosikki varovaisuutta ansaitsee voittaa 2:0 vastaan Mestarien alkaen joka viime aika oli “Kokoelma”. Ota sitten prosentteina turnauksen eivät pysty peppu, Keane ja Beckham, ja valmistelu – kenttä Argentiinan näytteli yhdessä Phil . Kun kuluttua muutamia viikkoa Veron antoi pisteytyksen YHDYSVALLAT David Beckham.

Maaliskuussa taas oli epäonnea music vastaan “Leeds” Huang oli loukkaantunut ja ulos taide tulos aikana. Vastaan real Madrid käyttää palata muoto mutta . Nykyistä hänen ottelu klubi puolustaa (lähde} seurakunta””.

viime aika ennen “Manchester United” vahvistanut liian tehtävä kaataa Arsenalin, että joukkue – jopa huolimatta hyve kahdeksan pistettä. Kunto, joihin osastoilla sir Alex palasi mestaruuden ilman VR, huono vaikutusta, että kasvit ei ole parantunut jopa kultaa Lavr. Kuitenkin saada joukkue poimia muodossa, mutta päästä eroon yksi pelaaja, yksinkertainen ja vain. United on voittanut muodossa – ei, koska Veron ei pystynyt pelata vain koska, valmentaja päätti palata ryhmä 4-4-2, in jossa (lue lisää} koko nykyisen ehdottomasti tiedossa. Kyllä, Eurooppa ei toimi, vain, Englannissa, tämä aihe sekä ei. Lisäksi, kun “boxing day” järjestelmä ei ollut koskaan tunnettu tappion, ja kuitenkin Veron otti prosentteina seitsemän 18-pelejä. En ole koskaan lakannut ketään.